- Jeg har forandret meg etter at jeg ble kjendis

Åpenhjertig Tone Damli Aaberge snakket med fansen.
Torsdag, 28 oktober, 2010 - 15:04


Torsdag stilte Damli Aaberge, eller bare Damli som hun kaller seg nå, opp på nettprat på VG Nett. Leserne fikk blant annet vite at hun foretrekker longboard framfor skateboard, at hun ikke er så forfengelig som mange tror, og ikke minst: At hun har forandret seg etter at hun ble kjent.

- Men mest fordi jeg har blitt eldre, skriver songdølen.

Idol-Tone, danse-Tone, MGP-Tone

Hele Norges Tone har vært i medienes søkelys siden hun deltok i Idol i 2005. Mandag ga hun ut sin fjerde CD, CoCool, og nå er det promotering for alle penga. Et tema som ofte går igjen er kosthold, trening og mote. Damli er en av Norges peneste damer, og det er tydelig at fansen vil vite hva hun gjør for å se så bra ut:

- Jeg er ikke glad i søtsaker, forklarer popstjerna, som også forteller at hun trener jevnlig.

Men hun farger ikke håret:

- Det sluttet jeg med for mange år siden, skriver Damli.

Stargate-samarbeid i framtida?

Videre innrømmer jenta bak en av Norges mest populære blogger at hun gjerne kunne ha tenkt seg et samarbeid med norske Stargate. Låtskriverne/produsentene bak noen av sangene til blant annet Rihanna, Beyonce og Ne-Yo har blitt en verdensberømt superhithitfabrikk, men Damli understreker at hun i skrivende stund er fornøyd med det teamet hun har rundt seg.

- Men jeg vil ikke utelukke å jobbe med nye folk i framtida, sier Tone.

Drømmehuset med drømmemannen

Aksel Hennie er andre halvdel av det som gjerne omtales som Norges superpar. Sammen har de nettopp kjøpt seg hus, men dette får ikke Damli til å føle seg mer voksen:

- Jeg føler meg vel egentlig bare som en 22-åring, skriver hun. Men hun innrømmer at hun har tatt en del voksne valg.

Damli syns allikevel at det bare er positivt at hun allerede har funnet en mann hun faktisk har lyst til å dele livet med:

- Slike menn vokser ikke på trær, sier medieyndlingen.

Tags: