Elvebakken vil tilbake på revytronen

Revysjefene på Elvebakken lover at årets revy skal gi publikum det de vil ha.
Mandag, 8 november, 2010 - 14:26


– De siste tre revyene ved Elvebakken har vært deler av en revytriologi. Nå er det på tide å lage revy på en annen måte, sier revysjef Lars Christian Jacobsen.

Han og medsjef Christina Løwe Stormdal skal sørge for at Elvebakken igjen inntar revytronen i Oslo. Ifølge revysjefene, er mindre historie og flere sketsjer stikkord for årets oppsetting.

– I fjor savnet publikum den gode revyhumoren. Det skal de få i år, forteller Christina.

Elvebakkenrevyen vant Aftenpostens revypris for beste skolerevy i 2008 og 2009, mens i 2010 var det Lambertseter som stakk av med prisen.

– Det gir oss ekstra lyst til å vinne, sier Christina.

Større enn noen gang

Når sceneteppet går opp 2. mars, kommer det til å stå hele 34 aktører på scenen. Skuespillere, dansere, band og sangere skal alle fylle scenen på Elvebakken.

Selv om det blir en mer tradisjonell skolerevy, kommer vi til å fortsette med å lage store sceneshow. Det er det folk forventer når de kommer på Elvebakken, sier Lars Christian.

– Litt urettferdig

Revysjef ved Bergrevyen Camilla Mithassel synes det er litt urettferdig at enkelte skolerevyer har større ressurser enn andre.

I år jobber vi med å dekke inn fjorårets underskudd. Det påvirker selvsagt årets oppsetting, forteller Camilla.

I mars er denne salen viet til revy. Revysjefene på Elvebakken håper at salens 300 plasser fylles hver kveld. Foto: Jonas Falao Liahagen

Stort budsjett

Lars Christian og Christina mener på sin side at Elvebakken kan lage større sceneshow enn mange andre revyer fordi de er gode på å utnytte ressursene de har på skolen.

– Så det er ikke stort budsjett som gjør at dere kan lage store oppsettinger år etter år?

– Det er ingen tvil om at god økonomi hjelper, men det er ikke avgjørende, mener Lars Christian.

Terningkast ikke alt

Elvebakkenrevyen har høstet gode omtaler hvert år siden oppstarten i 2004. Gode anmeldelser er allikvel ikke motivasjonen for å lage god revy.

– Det er ingen hemmelighet at gode terningkast gir fulle saler, men det er ikke derfor vi lager revy. Gleden av å skape noe sammen er viktigere, mener Christina.

Revysjefene tror det er flere grunner til at revyen har gjort det såpass bra de siste årene. De gir blant annet skolens ledelse en god del av æren for suksessen.

– Vi får frie tøyler, sier Christina.

– Bare vi husker å rydde opp etter oss, avslutter Lars Christian.

Tags: