Anne Lindmo med nytt talkshow

- Jeg er mest redd for hva svigermor vil si, ler programleder Lindmo.
Onsdag, 22 februar, 2012 - 11:54


I et studio dekorert av gull og glitter, og med publikum plassert helt inntil scenekanten, skal Anne Lindmo intervjue aktuelle gjester på NRK utover våren.

- Det skal være som et bål. Vi har ikke lov å sette fyr på studio, men det skal føles på samme måte, sier Lindmo om sitt nye talkshow.

- Litt dårlig fantasi

Lindmo har lang fartstid som programleder på TV og radio, og har tidligere vunnet tre Gullruten-priser for sin innsats som programleder i “Store studio”. Denne gangen er hun tilbake med sin egen signatur i programnavnet.

- Jeg er egentlig mest redd for hva svigermor vil si etter premieren. Jeg vil jo ikke legge skam på familienavnet, ler Lindmo.

Hun forteller at de diskuterte flere mulige navn på programmet, men at alt annet ble tilsynelatende patetisk.

- Til syvende og sist så blir “Først og sist” til “Skavlan”, og så var det “Rossvold” , og nå ble det altså “Lindmo”. Kanskje vi har litt dårlig fantasi i NRK, fleiper hun.

God blanding

I det første programmet, som har premiere på NRK onsdag, intervjuer hun blant annet avtroppende sportskommentator Jon Herwig Carlsen, skiskyterdronningen Liv Grete Skjelbreid Poirée, kulturminister Anniken Huitfeldt og politikerkollega fra Høyre, Julie Brodtkorp.

- Vi vil gi seerne en god blanding av kjente og ukjente navn og fjes, av gode historier og sterke møter, sier Lindmo.

 

 

 

Tags: