Nora i kampmodus er langt mer alvorlig enn Nora man møter utenfor bordtennishallen. Foto: Anna Skaugrud

Verdensklasse i ydmykhet

Bordtennisspiller Nora Korneliussen trosser alle odds og lar ikke funksjonsnedsettelsen stoppe henne.
Onsdag, 14 september, 2022 - 10:00

Når man har deltatt i de paralympiske leker i Tokyo og har som mål å ta medalje i PL 2024, bør man kanskje få noe fritak fra jantelovens strenge regler. Det stopper derimot ikke Nora fra å ha begge beina godt plantet på bakken. 


I sparring med landslagstrener Jan Bergersen er Nora laserfokusert. Foto: Anna Skaugrud

Nora Korneliussen fra Svelvik er ingen vanlig 23-åring. Hun får til mer enn folk flest, men har samtidig noen andre utfordringer enn de fleste av oss. Hun har nemlig cerebral parese og har vært operert hele 35 ganger gjennom barndommen. Hun tenker derimot ikke særlig mye på noen av delene. Dette er måten hun har lært seg å takle motgangen på. Nora lar seg rett og slett ikke definere av hva hun går gjennom, men hva hun oppnår. Med en god dose ydmykhet. 

Emneord: