Verdens lykkerapport viser til økt stress og bekymring, dette mener folk om 2022. Foto: Yasmin Elmousaoui

Folket talte - Det beste og verste i 2022

Verdens lykkerapport tyder på økt stress og bekymring globalt, mener FN. Dette mener folk er det beste og verste i 2022.
Søndag, 4 desember, 2022 - 15:55

Etter tre år med pandemi har samfunnet bevegd seg videre til å finne den nye normalen i samfunnet. 2022, har vært et år preget av nye tilstand og levekår som gjør det utfordrende for det enkelte. I mars kom FN med en ny lykkerapport som tydet på en økning på stress og bekymring globalt. Sammenlignet med andre deler av verden har Norge klart å beholde en stabil 8. plass i rangeringen. FHI mener at undersøkelsen viser til en gjennomsnittelig fornøydhet hos den norske befolkningen men at tallene er fortsatt bekymringsfulle da det ikke står så godt til hos unge i Norge. 

Journalen har vært i Oslos gater for å høre hva de mener har vært best og verst i 2022. 

 

Emneord: