Programlederne (f.v) Tuva Schøyen Grue og Isolde Albriktsen er klar for å lede debatt om kvitteringsordningen. Foto: Isolde Albriktsen

Vil du ha kvittering? Nå får du det fra politiet

Prøveperioden for tiltaket, 'Kvitteringsordningen', er i gang. Men det er ikke alle som ser behovet for denne ordningen. Er dette er et nødvendig tiltak eller er det dårlig bruk av politiets ressurser?
Fredag, 27 januar, 2023 - 10:53

I dagens sending har Journalen invitert eksperter, aktivister og ungdomspolitikere for å diskutere ordningen.

Hvilken hensikt tjener den? Kan den øke folks tillit overfor politiet? Eller blir det for mye papirarbeid for politiet?

I studio har Journalen med seg gjester som: Kathinka Theodore Aakenes-Vik fra Likestillings- og diskrimineringsombudet (LDO), Kai Andre Sunde fra Organisasjonen mot offentlig diskriminering (OMOD), Luka Dyrnes fra Sosialistisk Ungdom (SU) og Julianne Cornelia Ofstad fra Fremskrittspartiets Ungdom (FpU).

 

Emneord: