Revydrømmen

Det 17 år gamle Erik Vogt-Lorentzen vil mest her i verden er å komme videre fra auditionen til Sandvikarevyen 2011. Den eneste som kan stoppe ham, er jeg.
Mandag, 11 oktober, 2010 - 21:40


Det er helg, leksefri og snart høstferie for elevene ved Sandvika videregående skole i Bærum, men skolefri betyr ikke at det er fri fra skolen.  Det skal settes opp revy, og for tredje år på rad er det jeg som skal ha det kunstneriske ansvaret for oppsetningen. Det er lørdag, og det er tid for audition.

– Jeg ser at Erik er påmeldt i år også, sier jeg og ser bort på min medinstruktør, Johannes Blåsternes.

– Ja, han har nesten ikke blogget om noe annet etter siste forestilling i fjor.

Erik Vogt-Lorentzen var én av ti skuespillere under fjorårets revy. Som daværende førsteklassing som kom rett fra ungdomsskolen var han naturlig nok verken den som tok mest plass, eller den som var flinkest eller morsomst.

I år er han tilbake.

Vil Erik komme videre fra auditionen? Les hele featurereportasjen fra Sandvikarevyen her!
 

Emneord: