Lars Berrum - den gjøglete sykepleieren

Komiker og sykepleier Lars Berrum vil at folk skal se på han på grunn av det han driver med, ikke på grunn av hvem han er på TV.
Torsdag, 22 september, 2016 - 10:10

Fakta

Navn: Lars Berrum

Alder: 30

Yrke: Komiker

TV-programmer: Berrum og Beyer (2014), Norske Fordommer (2015), Aktiv på dagtid (2016)

På Parkteatret i Oslo runger 70-tallshitten “Kung Fu Fighting” over anlegget. Komiker Lars Berrum gjør sine siste forberedelser til stand-up-showet “Kultureliten”. Med sine 198 centimetere rager han høyt over makkeren Martin Beyer-Olsen. I showet skal de tulle med alt fra høykultur til fotballsupportere. Alt kan tulles med når Lars Berrum inntar scenen. Men det har ikke alltid gått på skinner for komikeren.

I 2014 fikk han mye oppmerksomhet i mediene da TV-programmet “Berrum & Beyer” gikk på NRK3. Programmet ble omtalt som et “talkshow fra helvete” av Adresseavisen, og fikk terningkast 1 i Dagbladet.

I fjor var han imidlertid tilbake på skjermen igjen, da med programmet “Norske Fordommer” på NRK1. Programmet ble rost opp i skyene, og var blant annet nominert til årets TV-produksjon til Komiprisen 2015.

Nå er Berrum aktuell med TV-programmet “Aktiv på dagtid”, som går på TV 2 Humor. Men det var ikke gitt at det var humor han skulle drive med.

Allsidig bakgrunn

Berrum er utdannet sykepleier, en utdanning han endte opp på ved en ren tilfeldighet. Parallelt med å utdanne seg til å bli sykepleier var han på karatelandslaget, og ble blant annet nordisk mester hele syv ganger. Han spilte også fotball på juniorlaget til Stabæk i tenårene.

Men Lars Berrum har valgt en helt annen karrierevei. Nå, som 30-åring, jobber Berrum som komiker og har egne humorprogram på TV. 

Savner sykepleien

Han stortrives med å være komiker på heltid, men savner å jobbe som sykepleier. I denne videoen forteller Berrum om hvordan fortiden som sykepleier har formet han, hvordan han ser på seg selv som komiker, og hva foreldrene hans synes om karrierevalget.

 

 

Emneord: 
Tags: