Loppemarked på Holmenkollen trosset regn og korona

Loppemarkedet til Grindbakken skolekorps samlet mange lørdag og søndag ettermiddag. Frivillige foreldre var godt beredt med refleksvester og munnbind.

Frivillige foreldre sørger for godt smittevern. Foto: Emma Nordsteien

Mange møtte opp lørdag og søndag ettermiddag for se på loppene som Grindbakken skolekorps hadde samlet inn. Både voksne og barn hjalp til for å sørge for avstand og godt smittevern. 

Det var muligheter for å kjøpe munnbind flere steder på skolen. Foto: Emma Nordsteien

Flesteparten brukte munnbind da det ble solgt flere plasser på skolen. Ved hver inngang og utgang var det håndsprit og man måtte vente på tur for å komme inn i teltene. 

Det ble servert popcorn, grillmat og drikke for å holde varmen. Regnet stoppet ikke folk fra å møte opp. Mange kom med både munnbind og paraply.

Forberedelsene tok lenger tid

Regn og corona gjorde det noe vanskelig for formann i Grindbakken skolekorps Øystein Økland. 

– Vi har brukt mye tid på å finne og sette opp telt. Det har også vært en del ekstrajobb med tanke på smittevernsreglene, sier Økland. 

Telt ble satt opp for å prøve å unngå regnet. Foto: Emma Nordsteien

Tise og Finn.no er plattformer som brukes til å kvitte seg med gamle ting. Det ser ikke ut til å sette en stopper på givergleden til loppemarkedet på Grindbakken. Utallige lopper i forskjellige kategorier gjorde at mange kom hjem med nye skatter.