Nedlagt Narvesen ble pizzarestaurant
Susanna Johansson så muligheten i en nedlagt Narvesen på Vinderen. Nå driver hun Little Italy, og har gjort det siden 2016.
Susanna Johansson (t.h.) ønsker god kvalitet i alle sine ansatte, blant annet Erle Cecilie Fjeldstad (t.v.). Foto: Henrik Kindingstad
På Little Italy er det kvalitet som står i sentrum for eieren og ansatte.
Eieren av Little Italy, Susanna Johansson, forteller at ingrediensene til pizzaen er svært viktig.
De har også en italiensk kokk.
– Vi går for kvalitet, hva vi enn gjør, sier Johansson.
Kvaliteten har blitt merket, blant annet av avisene.
I desember 2020 ble nemlig Little Italy best i test hos Aftenposten, og i mars 2023 ble de en av redaksjonens favoritter på Godt.no, som er tilknyttet VG.
Pizza med eget preg
Johansson forteller at det finnes mange forskjellige måter å lage pizza på i Italia. For eksempel med tykk eller tynn bunn. Dette hadde hun i tankene da hun skulle starte opp selv.
Planen var å lage italiensk pizza, med sitt eget preg.
– Vi har laget vår egen pizza, som vi føler nordmenn liker, med italienske ingredienser, sier Johansson.
Johansson har ingen planer om å åpne Little Italy flere steder i Norge. De ønsker å være lokale.
– Vi går for kvalitet over kvantitet. Du skal ha bra folk. Du skal ha kokker som er på samme nivå som Mattia, kokken vår.
Italiensk kokk
Mattia Midali har vært kokk på Little Italy i 6 år, og er opprinnelig fra Italia.
Han forteller at det alltid er gode og snille kunder innom, som gjør at han virkelig trives i jobben sin.
Midali sin egen favoritt på menyen er pizza diavola gourmet.
– Det er en pizza med Grana Padano-krem, buffalo-mozzarella, italiensk salami, syltet rødløk og ndjua. Den er litt sterk da, ler Midali.