De grønne tror fremdeles på stortingsplass

-Jeg håper virkelig vi klarer å få inn en person, sier nasjonal talskvinne for Miljøpartiet De Grønne Hanna E. Marcussen.

Hanna Marcussen fra Miljøpartiet de Grønne tror fremdeles på stortingsplass etter valgdagsmålingen (Foto: Mina Liavik Karlsen)

Etter valgdagsmålingen ser det ut til at stortingsmandatet glipper.Marcussen understreker likevel at ingenting er avgjort.

Satt klima på dagsordenen

- Jeg tenker egentlig mest på den fra TV2 som sa 3,5%, så får vi se hvilken av de målingene som er nærmest det endelige resultatet, sier Marcussen.

Hun er nasjonal talskvinne og 1. kandidat i Rogaland for. Hun er fornøyd med at partiet har bidratt til å sette klima på dagsordenen

- Så lenge vi klarer å komme inn på Stortinget så har vi jo endret norsk politikk, og det er jo det som er suksesskriteriet for vår del, legger hun til.

God magefølelse

Det endelige valgresultatet får Marcussen med seg fra Miljøpartiet De Grønnes valgvake på Månefisken i Oslo senere i kveld.

- Magefølelsen er god, og den er veldig god fordi jeg føler vi har hatt en veldig god valgkamp, men når det gjelder hva resultatet kommer til å bli så tør jeg ikke tippe på det, ler hun.

 

 

 













 

Stikkord