Lover velgerne valuta for stemmene

Siv Jensen talte i kveld til Frps valgvake. Hun lover regjeringsforhandlinger for første gang i partiets historie.

Siv Jensen ankom Frps valgvake og satte The Ballroom på hodet under sin tale. Foto: Eskil Wie

Fremskrittspartiet ligger an til å gjøre sitt tredje beste valg noensinne, og til å bli det tredje største partiet i Norge. Siv Jensen virker trygg på at det blir et borgerlig flertall etter dette valget, og hun har målingene i ryggen når hun sier:

- Jeg har gleda meg til å si dette så utrolig lenge. Morna Jens!

Vil gi for å få

Det er tydelig at Jensen virkelig vil få til dette.

- Vi skal være både tøffe og realistiske under forhandlingene. Dette handler om å få gjennomslag, og da må vi gi for å få, sier Jensen.

Hun understreker også hvor viktig det er at partiet får stt sitt fotavtrykk på regjeringsplattformen, men at alle partiene skal få skinne. Det er viktig for å få det til å gå rundt i en eventuell regjering.

Dronningen

Siv Jensen ankom Frps valgvake, og viste seg som Frps sanne dronning. I det hun gikk på scenen var det ville jubelscener. Det var tydelig at partiet hadde ventet på hennes appell.

- Dette er første gangen vi i Frp skal sette oss ned og forhandle om en regjeringsplattform.

Det tøffeste partiet

Jensens tale er så langt valgvakens høydepunkt, og hun takket også partiet for bidraget i valgkampen. Hun virket også trygg på at partiet vil få gjennomslag i en eventuell regjering.

- Vi har de tøffeste velgerne. De tøffeste tillitsvalgte. De tøffeste folkevalgte. De tøffeste vaffelstekerne. Men jeg skal fortelle dere en hemmelighet. Vi har også den tøffeste forhandleren.

 

 

Stikkord