TV-danser (37) er tiltalt for ni voldtekter

I dag fortsetter rettssaken.

37-åringen som er tiltatt for voldtekt mot ni kvinner, forklarer seg i Oslo tingrett i dag.

I går startet tiltalen mot den 37 år gamle mannen, som står tiltalt for å ha voldtatt ni kvinner. Han har tidligere deltatt som danser i flere kjente TV-programmer.

Ifølge tiltalen skal flere av voldtektene ha skjedd under fysisk tvang og neddoping av kvinnene. Mannen er tiltalt for å ha utført overgrepene i sine to leiligheter i henholdsvis Oslo og på Kanariøyene. En av de fornærmede er danserens tidligere samboer, skriver VG-nett.

Hevder han takket nei til seksuelle tilnærmelser

Det første overgrepet tiltalte måtte svare for, var mot en britisk kvinne som skal ha overnattet i tiltaltes leilighet i Oslo i begynnelsen av mai i fjor. Han mener kvinnen har fabrikkert en historie etter å ha lest om ham på nettet, og at hun kom med seksuelle tilnærmelser som han forsøkte å avslå.

Endret profilnavn etter voldtektsdom

VG skriver at de to skal ha kommet i kontakt med hverandre via nettstedet Couchsurfing, et nettsted der reisende får tilbud om å overnatte på sofaen hos privatpersoner.

Tiltaltes samboer gikk fra ham i april i fjor, i forbindelse med rettssaken der han ble funnet skyldig for en tidligere voldtekt. Aktoratet påpekte at det var merkelig at han bare endret profilnavnet sitt på nettstedet etter dommen, men beholdt den tidligere sivilstatusen på profilen sin.