Klar for premiere

Onsdag kveld fylles Dizzie Showteater med toner fra "Eggum & Sivertsen".

Jan Eggum (til venstre) og Halvdan Sivertsen har premiere på sitt show Eggum & Sivertsen 22. januar. Foto: Jørn Gjersøe, NRK.

Onsdag kveld kan skuelystne Oslo-beboere se Jan Eggum og Halvdan Sivertsen for første gang i år. Showet, som har fått gode kritikker, heter "Eggum & Sivertsen", og det er i alt sett opp fire forestillinger på Dizzie Showteater.

– De to har bundet oss til seg gjennom melodiøs, men ganske krevende musikk, og novelletekster om natur og kjærlighet, melankolske, desperate, ironiske eller lykkelige tekster, i spennet mellom «En natt forbi» og «Kjærlighetsvise», «Ta meg med» og «Sommerfuggel i vinterland», «Heksedans» og «Bruremarsj», skriver Osloby sin anmelder, Mona Levin, som gir showet terningkast fem.

Dette er ikke første gang de to trubadurene er på turné sammen, noe de også var etter "Hver gang vi møtes" suksessen til Halvdan Sivertsen i fjor sommer.

Begge to har nylig gitt ut plater, men ifølge Mona Levin er det også rom for de gamle slagerne under showet.

– Vi synger trestemt med Jan Eggum og Halvdan Sivertsen. Det føles godt og menigheten rives med for gud vet hvilken gang, skriver Levin.

Stikkord