Zack Snyder klar for «Justice League»

Mannen bak «Man of Steel» og «Batman vs. Superman» returnerer for å regissere «Justice League». Det spekuleres i at han tar med seg Ben Affleck og Henry Cavill i rollene som Batman og Superman.

Greg Silverman, kreativ direktør i Warner Bros bekrefter at Snyder skal regissere superheltfilmen til The Wall Street Journal.

Skuespillerne Ben Affleck, Henry Cavill og Gal Gadot er forventet å returnere i rollene sine fra «Batman vs. Superman» og «Man of Steel», som henholdsvis Batman, Superman og Wonder Woman.

«Justice League» blir en fortsettelse på «Batman vs. Superman», sier Silverman.

– Det vil være en ytterligere utvidelse av dette universet, forteller Silverman til avisen.

Forventet å komme i 2017

Filmen skal ifølge kildene til The Hollywood Reporter komme ut i 2017, ett år etter premieren til «Batman vs. Superman». Silverman bekreftet ikke noen utgivelsesdato og ville heller ikke kommentere hvilke andre superhelter som vil ha en rolle i filmen.

Det har likevel blitt klart at studioet har castet rollen til Cyborg, en superhelt som er ventet å ha en liten rolle i «Batman vs. Superman» og en større rolle i «Justice League».

Ny storsatsning

De tre filmene «Man of Steel», «Batman vs. Superman» og «Justice League» er Warners offensiv for å nå igjen Marvel Studios store suksess med superheltfilmer som «Iron Man», «Captain America» og «The Avengers».

Warner Bros har tidligere truffet godt hos publikum med blockbusterne i «Dark Knight»-trilogien, men har slitt med å få filmer som «Green Lantern» og «Jonah Hex» til å bli vellykket.

Nå håper de at satsningen på disse tre filmene kan starte en serie av spinoff filmer, der «Wonder Woman» med Gadot i hovedrollen står først i køen.

– Det er det vi håper på, sier Sue Krolll, president for verdensmarkedsføring i Warner Bros til The Wallstreet Journal.

– Med det rette manuset kan det bli gjennomførbart. Verden er klar for henne, avslutter Koll.

Stikkord