Justin Bieber gjester Senkveld

29. oktober ankommer Justin Bieber Norge, og i den anledning skal han gjeste «Senkveld med Thomas og Harald på TV 2». Sangeren tar seg også tid til å spille en minikonsert i løpet av besøket, og denne vil finne sted på Chateau Neuf ved Majorstua.

Å oppleve konsert med tenåringsidolet Justin Bieber er for mange en drøm. Foto: Flickr.com

I en pressemelding fra Universal Music Norge blir det annonsert en «Senkveld med Thomas og Harald: Justin Bieber spesial» i anledning superstjernens besøk til Oslo 29. oktober. Universal Music Norge og TV 2 står for arrangementet, i samarbeid med PLAN-B TV. 

I tillegg til å delta på talkshowet vil Bieber også stå for en minikonsert i Storsalen på Chateau Neuf, men denne konserten vil det ikke bli mulig å kjøpe billetter til. Den eneste måten å kapre en plass vil være gjennom relaterte konkurranser eller lignende fra Universal Studios, TV 2 og deres samarbeidspartnere.

Aktuelle klokkeslett og andre oppdateringer vil bli annonsert i løpet av de nærmeste dagene.

Administrerende Direktør i Universal Music, Petter Singsaas, uttaler at Justin har valgt Norge som et av få land til å lansere sitt nye album «Purpose». Dette fordi han gjennom tidligere besøk har opparbeidet seg et spesielt forhold til Norge – noe hans nye # 1 singel «What Do You Mean?» tydelig bekrefter med sine listeplasseringer.

Stikkord