Karpe Diem hemmeligholder informasjon om nytt prosjekt

Nedtelling, hemmeligheter og kryptiske meldinger på sosiale medier. Ingen vil uttale seg om hva "Heisann Montebello" handler om.

– Det er veldig mange som lurer på hva det nye prosjektet handler om, men jeg kan dessverre ikke si noe, sier Trine Jacobsen, pressekontakt for Karpe Diem.

I begynnelsen av oktober kom det flere hint om at duoen har noe nytt på gang. På Instagram-profilen deres ble det blant annet lagt ut flere bilder med hashtaggen "Heisann Montebello", og i går la de ut en oversikt over hvilke steder de skal besøke på klubbturnéen som begynner i februar.

Nedtelling

den offisielle hjemmesiden til Karpe Diem er det lagt inn en nedtelling, som tikker ned mot 6.november, datoen prosjektet skal starte. Mange har spekulert i hva som skjer, og Musikknyheter.no meldte nylig at det kommer ut et nytt album denne datoen. Det ønsker ikke Jacobsen å si noe om.

– Alt som står på nettet er bare spekulasjoner. Det eneste jeg kan si er at det kommer til å smelle skikkelig 6.november, sier Jacobsen.

Ali Soufi, musikkanmelder i P3, føler seg sikker på at turnéen kommer til å basere seg på en ny plate.

– Jeg tror Karpe Diem kommer til å gi ut et nytt album 6.november. Når de har satt en nedtelling til en bestemt dato, så vil jeg tro de slipper mer enn én låt, sier Soufi.

– Klare for nye eventyr

Soufi mener det er god timing å gi ut ny plate nå. Deres forrige album, Kors på halsen, Ti kniver i hjertet, Mor og Far i døden, ble sluppet i 2012. Musikkanmelderen tror det er en god grunn til at de har ventet så lenge med nye utgivelser. 

– Forrige skive var bra, og hadde utrolig mange gode låter. Jeg tror de har jobbet hardt, og brukt tiden godt. Alle er klare for nye eventyr nå. Både Karpe Diem selv, kritikerne og fansen, sier Soufi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stikkord