Salatsuksess ved Høgskolen
Kantina ved HiOA har hittil i år solgt nesten 5000 salater.
- Jeg tør påstå at vi har den beste salatbuffeten blant Oslos studentkantiner, sier Lars Erik Hvidsten. Han er kjøkkensjef for Annas spiseri, en av kantinene ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Hittil dette skoleåret har kantina solgt nesten 5000 salater, sammenlignet med 1100 tilfeller av dagens middag. Salaten er dermed en klar vinner blant Høgskole-studentene.
I januar i fjor ble HiOAs kantiner underlagt Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). Da slo SiO og Oslo- og Akershushøgskolenes studentsamskipnad (OAS) seg sammen. Hvidtsten forteller at den innholdsrike buffeten er noe kantina har bragt videre fra da Høgskolen tilhørte OAS.
- Jeg håper SiO kan spre vår variant til de andre kantinene også, sier han.
Hva er hemmeligheten bak denne suksessen?
- Vi er svært opptatte av at buffeten skal holde standarden, og vi har blant annet en egen ansatt som kun passer på salatbaren, svarer kjøkkensjefen.
Og studentene er svært fornøyde med tilbudet.
Se hva de synes om kantinetilbudet her.