Klart for ny Oslo-festival

Soulstjernen D'Angelo topper plakaten.

I sommer blir det fest i Bjørvika. Foto: Martin Fisch

Festivalfloraens nykommer har fått navnet Oslo Fjord Fest. Den skal arrangeres fra 15. til 18. juli og ha en publikumskapasitet på 5500 besøkende, melder VG. Festivalen blir arrangert på Sukkerbiten i Bjørvika. Friluftsområdet ligger rett øst for operaen, og har tidligere blitt benyttet til mindre konserter og arrangementer, samt som uteservering i sommermånedene.

Erfarne arrangører

Utelivsgründer Runar Eggesvik er sjef for det ferske prosjektet. Han har tidligere vært med på å starte en rekke utelivssuksesser i hovedstaden, blant annet Kulturhuset, Mono, Internasjonalen og Tilt. Han beskriver Oslo Fjord Fest som en urban storfestival med innslag av båtliv og familievennlige sommeraktiviteter.

Flere konserter i Norge

Allerede den 27. februar står headliner D'Angelo på scenen i Oslo, og konserten på Sentrum Scene er utsolgt for lengst. Men nå kan altså de som var litt sent ute med billetthandelen trekke et lettelsens sukk. I tillegg til de to konsertene i Oslo dukker D'Angelo også opp på nylig gjenopplivede Skral Festival i Grimstad den 15. juli.

 

Her kan du se D'Angelo opptre live på Saturday Night Live for to uker siden.