Målfattige kvartfinaler i Campions League

Årets to siste kvartfinaler i Mesterligaen endte i Real Madrid og Juventus' favør.

De regjerende mesterne tok seg til semifinale etter å ha slått byrivalen 1-0.

(Real Madrid-Atletico Madrid 1-0, sammenlagt 1-0). Real Madrid-spillerne var i full ekstase etter Javier Hernández' scoring mot byrivalen Atlético i går. Dermed har de hvitkledde spanjolene tatt seg til semifinalen i den gjeveste turneringen av dem alle; Champions League. Hernández' scoring kom i det 87. minutt, og var spillerens første i Champions League. Målet på Santiago Bernabéu var det eneste som skulle til for at Real Madrid gikk videre, da første runde av kvartfinalen endte 0-0.

(Monaco-Juventus 0-0, sammenlagt 0-1). Real Madrid var ikke det eneste laget som kunne juble over å ha tatt seg til semifinalen onsdag kveld. Juventus sørget for at Italia nå representeres blant Europas fire beste fotballklubber for første gang siden 2003. I gårsdagens oppgjør mot Monaco endte kampen målløst, og forrige rundes 1-0-seier til Juventus i Italia ble dermed avgjørende. For Monaco-spillerne var nederlaget ekstra pinefult etter at straffescoringen fra Juventus' Arturo Vidal aldri skulle funnet sted etter en feilaktig dommeravgjørelse.

Både tyske Bayern München og katalanske FC Barcelona er allerede klare for semifinale. Trekningen om hvem som møter hvem vil foregå i morgen, fredag. 

 

Stikkord