Arsenal på kjempesmell

Flere cupbomber i gårsdagens runde av Capital One Cup.

Wenger oppgitt etter tapet. Foto: Ronnie Macdonald/Flickr

Sheffield Wednesday tok tirsdag imot storlaget Arsenal på sin hjemmebane, Hillsbourough Stadium. Arsenal fikk seg imidlertid en kalddusj en snau halvtime inn i kampen. Sheffield legger opp til flott veggspill, før Ross Wallace plasser utagbart til venstre for Petr Cech. Vertene scorer igjen på innøvd corner-variant fem minutter før pause. Sam Hutchinson gjør det ekstra vanskelig for Arsenal da han scorer Wednesdays tredje for dagen på deres første målsjanse i andre omgang. Per Mertesacker var nær utlikning i det 70. minutt Sheffields keeper var med på notene og slo til corner. The Gunners var langt unna comeback i kampen, og det endte 3-0 til The Owls.

Stoke slo regjerende mester

Chelseas mareritt fortsetter. De møtte Stoke på bortebane samme dag. Walters setter første for Stoke etter 50 minutter, før Rémy utlikner i siste ordinære spilleminutt. Bardsley pådrar seg rødt kort i slutten av kampen, og Stoke spilte ekstraomgangene med en mann mindre. Kampen endte med straffespark-konkurr­anse der Hazard ble den store synderen og Stoke til slutt vant 6-5.

Everton spilte også mot Norwich. Også denne kampen måtte avgjøres med straffespark etter uavgjort og 1-1. Everton vant til slutt 5-4 på straffer.