Det belgiske overraskelseslaget Gent holdt på å gjøre det igjen.

Det var som vanlig god stemning i Roma, men Real Madrid ble for sterke. Foto: Flickr/ Mirsasha

Denne uken spilte de første åtte av seksten beste lagene i Europa Champions League-kamper. Ukens oppgjør var det første av totalt to kamper, da begge lagene skal spille på hjemme og bortebane. Neste uke skal de resterende lagene spille i Europas beste fotballturnering.

Real Madrid vant i Roma

Cristiano RonaldoCristiano Ronaldo var viktig i seieren mot Roma. Foto: Flickr/ Jan SOLOOnsdag kveld spilte Real Madrid bortekamp i og mot Roma. Dette ble den første europeiske testen for den ferske manageren Zinedine Zidane. På forhånd hadde Cristiano Ronaldo blitt kritisert for å ikke score nok mål på bortebane. I det 57ende minutt gjorde han kritikerne til skamme da han egenhendig sendte Real Madrid i føringen. Rett før full tid scoret Jesè enda et mål og sikret Real Madrid en sterk 0-2 seier over Roma.

Gent overrasket igjen

På onsdag spilte også den Belgiske overraskelsesklubben Gent. De spilte hjemme mot den tyske storklubben Wolfsburg. Etter å ha spilt forferdelig i 60 minutter lå de under 0-3, men mot slutten av kampen gikk kapteinen Sven Kums foran og reduserte for belgierne. Kampen endte til slutt 2-3 og håpet er ikke helt ute for Gent før returoppgjøret.

PSG seier på Tirsdag

Zlatan IbrahimovicZlatan scoret mot Chelsea. Foto: Flickr/ahleaDet var også fotballkamper på tirsdag. Den største kampen var PSG mot Chelsea. Zlatan Ibrahimovic sendte PSG i føringen på et frispark i det trettiniende minutt. Mikel reduserte senere for Chelsea, før den bitre benkesliteren Cavani kom inn for PSG og avgjorde kampen. Kampen endte 2-1 til PSG, noe som egentlig var et godt resultat for begge lagene. På tirsdag vant også Benfica 1-0 hjemme mot Zenit. Målscorer i denne kampen var Jonas og scoringen kom i det nittiende minutt.