FØRJULSSTEMNING: I desember arrangeres julemarkedet "Jul i Vinterland" for andre år på rad. FOTO: Anders Kvale

Julestemning i Oslo sentrum

Journalen sjekket forholdene under årets julemarked i Spikersuppa, "Jul i Vinterland".
Tirsdag, 29 november, 2016 - 15:37

Lufta dufter av brente mandler, julemusikk strømmer fra høyttalerne, og et bredt utvalg av julerelaterte varer og pyntegjenstander fyller bodene langs Karl Johans gate. Enn så lenge er det bare mangelen på snø i Oslos gater som legger en demper på den ordentlige julefølelsen for mange. 

Markedet i Spikersuppa fenger bybefolkningen som har opplevd gode besøkstall, både i fjor og etter åpningen i 2016. Det er lagt opp til aktivitet for hele familien, med opplevelser for både barn og voksne. I tillegg til mat og handel, kan man stå på skøyter, kjøre karusell eller ta en tur i det store pariserhjulet som lyser opp byen nå i desember. 

Hør reportasjen her:

 

Emneord: