Store og små flokker til Colosseum for å få med seg Den store kinodagen. Foto: Silje Haugen Myrseth

Den store kinodagen - mer enn bare film

Det er første lørdag i november, og det er igjen duket for Den store kinodagen. Publikum kan på denne dagen fråtse i film til halvpris fra morgen til kveld, og enkelte steder også på natten.
Lørdag, 3 november, 2018 - 18:20

Hos Oslo Colosseum startet feringen allerede natt til lørdag med Ringenes Herre-maraton, og alle billetter til de 33 filmene som skal vises på 24 timer, er utsolgt.

- Dette er årets travleste dag, og med plass til 900 stykker i den største salen vår, så forventer vi mellom 20-30 000 besøkende i dag, forteller filmentusiast og ansatt Rebekka Sirevåg Thommasen.

En dag for alle

Den store kinodagen arrangeres i år for 31. gang på rad, og siden dette skal være et nasjonalt tilbud er kinoer fra hele landet med på feire dagen. Med halvpris på alle billetter, og et stort utvalg av filmer, skal dette være en dag for alle.

Første del av dagen er satt av til barna, med ulike barnefilmer og masse aktiviteter for de minste. Etter kl. 16 blir det mer for ungdom og voksne, og blant filmene som vises er Bohemian Raphsody, A Star is Born, The Nun og Dogman, samt mange fler.