Varmet studentene på vei til skolen

Forfrosne studenter fikk onsdag morgen bokstavelig talt smake på en liten del av det "Varm november" byr på .
Onsdag, 16 november, 2011 - 13:09


Studentparlamentet gjør november litt varmere for studentene ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Kakao og varme boller til alle var Studentparlamentets mål da de rigget seg til utenfor skolen onsdag morgen.

- Folk har vært forundret over at tilbudet har vært gratis, sier Beate Dessingthon i Studentparlamentet.

- Når de har funnet ut at vi bare gjør dette for medmenneskelighetens skyld, er det mange som har lurt, legger hun til.

Leder og nestleder i Studentparlamentet, Liv-Kristin Rød Korssjøen og Gerhard Eriksen, bekrefter at utdelingen er blitt tatt svært godt i mot.

Leder for Studentparlamentet, Liv-Kristin Rød Korssjøen (t.h.) deler ut flyers med råd om hvordan studenter ved HiOA kan ta ekstra godt vare på hverandre. Foto: Astrid-Helen Holm

Kakao- og bolleutdelingen er en del av kampanjen “Varm november”, som blir arrangert for å oppfordre til omtanke og medmenneskelighet blant studenter og tilsatte ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

- Det er sånne små ting som kan gjøre dagene litt gladere. Generelt vil vi bare oppfordre hverandre til å være snille og greie, har Liv-Kristin Rød Korssjøen tidligere uttalt til Journalen.

Det var mange som ville ha gratis kakao og boller da Studentparlamentet delte ut til forbipasserende. Foto: Astrid-Helen Holm