Nye muligheter

Her kan du bo neste år

Fire bygårder i Karl Johans gate blir utleieboliger.
Onsdag, 21 mars, 2012 - 14:55


Foretningsmannen Olav Thon bygger nå utleieboliger i fire bygårder ved Karl Johans gate i Oslo. Det gjelder Dronningens gate 32 og 34, Skippergata 25 og Karl Johans gate 6 B, og her har det tidligere vært kontorlokaler. I eiendommene som vender ut mot Karl Johans gate, vil det fortsatt være butikker i de to nederste etasjene, og i midten av bygårdene blir det en felles hage for beboerne.

Høy standard

Direktør i Eiendomsdivisjonen Thon Eiendom, Tron Harald Bjerke, lover høy standard på leilighetene.

- Alt blir nytt. Det blir heiser til alle, parkett på gulvet og et bad som jeg tror vil tilfredstille de fleste, sier han.

Leilighetene skal etter planen stå ferdig 1. april 2013, og Bjerke tror ikke det skal bli vanskelig å få leietakere.

- Det er stort behov for leiligheter i Oslo, og mange studenter som skal være i byen for en periode er nok interesserte, sier han.

Tron Harald Bjerke, Direktør i Eiendomsdivisjonen Thon Eiendom, tror de nye leilighetene i Karl Johan vil bli ettertraktet. Foto: Fillip-Andre Baarøy

Mindre bråk

Daglig leder i Utleiemegleren på Grønland, Magnus Wennberg,  anslår at man må ut med rundt 11 000 kroner i måneden for å leie en to-romsleilighet på Karl Johan i dag. Han synes boligprosjektet er en god idé og tror det kan føre til mindre bråk i bykjernen.

- Jeg tror dette vil gi Karl Johans gate et løft. Beboerne vil sette sitt preg på den, siden gaten nå blir deres bomiljø, sier han.

Hør hva folket tenker om å bo i Karl Johans gate her.