Etterforskes som drapsforsøk

Politiet opplyser at Mullah Krekar skal ha vært målet for skuddene mot leiligheten hans i natt.
Mandag, 25 januar, 2010 - 11:59


Ved pressekonferansen som ble avholdt på Politihuset på Grønland klokken elleve i morges, hadde politiet lite nytt å komme med i saken. Journalens utsendte kan fortelle at personen som ble skadet i episoden var svigersønnen til Krekar. Han ble skutt i hånden, men er nå skrevet ut fra sykehuset. Under skyteepisoden skal dessuten kona, datteren og sønnen til Krekar ha befunnet seg i leiligheten.

Prøvde å ta seg inn
På grunnlag av vitneobservasjoner og avhør av de fem som oppholdt seg i leiligheten, kan politiet bekrefte at to personer hadde prøvd å ta seg inn før skuddene falt.
Politiet tror at skuddene skal ha kommet fra en balkong på motsatt side av gaten der leiligheten ligger.

Ingen mistenkte
Politiet har forløpig ingen mistenkte eller pågrepne i saken, og vet heller ingenting om de to personene som ble observert løpende fra åstedet. Politiet er inntil videre sparsomme med opplysninger fra tekniske funn som er gjort i leiligheten, da de fortsatt ønsker å få tips fra publikum.

De utelukker heller ikke at det kan være en sammenheng mellom skyteepisoden og bilbrannen på Tøyen i natt.

 

Journalen kommer tilbake med mer.

Emneord: