Se opp for Spring Awakening

29. januar kommer våren til Oslo Nye Teater.
Onsdag, 20 januar, 2010 - 11:06


For første gang i Norge presenteres musikalversjonen av det kontroversielle stykket “Vårløsning” som den tyske dramatikeren Frank Wedekind skrev i 1891. Selve stykket ble spilt på Oslo Nye Teater i 1976, men har aldri vært vist som en musikal her til lands.

Blant skuespillerne medvirker blant annet Lena Kristin Ellingsen fra “Himmelblå” og Sofie Bjerktvedt fra realityserien “Grease”. Adil, kjent fra TV Norges “Dansefeber” og fjorårets suksess-musikal “Jungelboken”, har dessuten en sentral rolle.

I følge Oslo Nye Teaters hjemmesider er også en rekke nye, unge skuespillere med på laget.

De siste ukene har musikalen vært mye promotert rundt om i Oslo. Utenfor Oslo City har det for eksempel blitt spilt reklamefilmer for musikalen, og teamet har opprettet en egen blogg. Mye innsats må til for å få oppmerksomhet rundt en musikal som aldri har vært spilt i Norge.

Journalen kommer tilbake med smakebiter senere i dag!

Emneord: