Klart for ny Oslo-festival

Soulstjernen D'Angelo topper plakaten.
Torsdag, 19 februar, 2015 - 14:31


Festivalfloraens nykommer har fått navnet Oslo Fjord Fest. Den skal arrangeres fra 15. til 18. juli og ha en publikumskapasitet på 5500 besøkende, melder VG. Festivalen blir arrangert på Sukkerbiten i Bjørvika. Friluftsområdet ligger rett øst for operaen, og har tidligere blitt benyttet til mindre konserter og arrangementer, samt som uteservering i sommermånedene.

Erfarne arrangører

Utelivsgründer Runar Eggesvik er sjef for det ferske prosjektet. Han har tidligere vært med på å starte en rekke utelivssuksesser i hovedstaden, blant annet Kulturhuset, Mono, Internasjonalen og Tilt. Han beskriver Oslo Fjord Fest som en urban storfestival med innslag av båtliv og familievennlige sommeraktiviteter.

Flere konserter i Norge

Allerede den 27. februar står headliner D’Angelo på scenen i Oslo, og konserten på Sentrum Scene er utsolgt for lengst. Men nå kan altså de som var litt sent ute med billetthandelen trekke et lettelsens sukk. I tillegg til de to konsertene i Oslo dukker D’Angelo også opp på nylig gjenopplivede Skral Festival i Grimstad den 15. juli.

 

Her kan du se D’Angelo opptre live på Saturday Night Live for to uker siden.

Emneord: