– Livet er herlig

– Politikere kommer og går, men Oslo står, sier Fabian Stang
Mandag, 14 september, 2015 - 23:29


De nyeste meningsmålingene gjort av NRK viser at Fabian Stang kan gå av som ordfører i natt.

– Det vil være unaturlig for meg å beholde ordførerjobben, nå som Miljøpartiet De Grønne ligger på vippen. Det er de som vil overta ordførerrollen. Det tror jeg er ganske gitt. Eller at Ap eller SV får den. Livet er herlig, det finnes mange muligheter for meg om jeg ikke blir ordfører på ny,  sier Stang.

– Når du er ordfører er du ikke sikker på at du er ordfører i morgen. Det viktigste er Høyres politikk. Forhåndsstemmene har ikke gått i vår favfør, men vi kan ikke ta noen endelig beslutning. Vi var klar over at vi skulle få et jevnt valg i Oslo, men det blir spennende å se det endelige resultatet, sier Høyre-ordføreren.

 

Emneord: