Politiet jakter på gjerningsmann etter gullsmedran

Onsdag formiddag ble gullsmedbutikken Bjørklund på kjøpesenteret Gunerius ranet.
Onsdag, 20 april, 2016 - 13:37


– Vi fikk melding klokken 11.40 via en kunde på stedet som observerte en person som pekte mot betjeningen med en pistollignende gjenstand. Vi har også fått beskjed om i etterkant at gjerningsmannen har rettet en pistollignende gjenstand også mot en kunde på stedet, forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Line Scott, til Journalen.

Det er foreløpig uvisst hva gjerningsmannen har fått med seg, men det skal være snakk om et skrin med smykker. Ingen personer er fysisk skadd etter ranet. StengtGullsmedbutikken Bjørklund kort tid etter ranet onsdag formiddag. Foto: Julie Groseth

–  Per nå jobber vi med søk etter gjerningspersonen. Flere enheter jobber med å sikre kameraopptak i området, opplyser Scott.

Gjerningsmannen skal ha forsvunnet østover, mot Hausmannsgate. Han skal være cirka 1.70 høy, lys i huden med litt brunt skjegg, og rundt 25 til 30 år gammel. Han var iført en blå jakke med hette, og grønne og blå joggesko med hvit såle fra Nike.

– Vi jobber fremdeles for fullt i søk, og har ikke trappet ned ennå, kunne Scott fortelle til Journalen i 13-tiden.

 

Emneord: