Snakker med de døde

Via et medium snakker publikum på åndelig messe med sine døde slektninger. Norsk Spiritualist Kirke mener dette beviser åndenes eksistens.
Torsdag, 26 november, 2009 - 10:27


Hver onsdag arrangerer Norsk Spiritualist Kirke åndelig messe. De arbeider for å bevise åndenes eksistens. Da vi var på besøk skulle tre medium ta kontakt med åndeverdenen og overbringe åndenes beskjeder. Flere av publikum i salen fikk kontakt med sine døde slektninger denne kvelden, men noen av åndene opptrådte litt vagere enn andre.

Spiritualismen kom til Norge på starten av 1900-tallet. Bevegelsen har vokst, men kirken er fortsatt liten sammenliknet med andre trosretninger. Til tross for at spiritualisme og engler er brennhete temaer om dagen, har kirken bare 340 registrert medlemmer.

Spiritualister tror at alle mennesker er ånder som lever evige liv, og at livet her på jorda kun er en lærdom for å komme nærmere Gud. De har ingen hellige bøker, men styres etter 7 prinsipper som blant annet omhandler sjelens evige liv, belønning og gjeld for våre gjerninger og aksept av åndenes nærvær.  

Vi var til stede da åndene skulle ut på Bolteløkka skole. Hør mer om hvordan dette gikk til her.

Emneord: