Ida-Kristine Solberg tok gull i sin klasse under NM i bikinifitness. FOTO: PRIVAT

Gull i bikinifitness

Ida-Kristine Solberg (18) vant nylig NM i bikinifitness. Seieren ga mersmak, og til helgen står VM for tur.
Tirsdag, 8 november, 2016 - 16:48

Solberg begynte på diett kun to måneder før hun skulle delta i NM i bikinifitness. Under forberedelsene fikk hun støtte og hjelp av sin kjæreste og coach Marius André Karlsen.

- Det var en urealistisk drøm, sier 18-åringen.

Til helgen reiser hun til Polen for å  stille til VM. Solberg følger den samme dietten og treningen som før. Dietten består for det meste av fisk, kylling, ris, egg og grønnsaker. Ida-Kristine Solberg har ikke tatt stilling til om hun vil fortsette med bikinifitness etter VM.

- Nå er det bare å glede seg, avslutter hun med et ivrig smil om munnen.

I følge Norges Kroppsbygger & Fitnessforbund skal en bikinifitnessutøver ha en velbalansert og proporsjonal kropp med fine linjer, akkurat som modeller. I tillegg vurderes hår og sunnhet, samt utøvernes individuelle fremføring på scenen, inkludert selvtillit, utstråling, eleganse og ynde.