Nina Gaarden spilte live i studio. Foto: Helmine Syvertsen
Radio J

Musikkrådet

Musikkrådet er et radioprogram utviklet av journaliststudenter ved Høgskolen. Programmet handler om musikkens egenverdi, og den genuine gleden små og store får av å høre på musikk.
Fredag, 11 november, 2016 - 13:54

Hvor viktig er musikk i hverdagen? Vi har fått besøk av Margaret Berger, artist og fylkeskontakt i Ung Kultur Møtes. I tillegg har den nordnorske artistspiren Nina Gaarden vært innom studio og framført sin sang ”Vi skulle vært stjerner.”

Våre reportere har vært på Oslo World Music Festival, der årets tema var ”forbudte sanger.” De har også besøkt 68 år gamle Toril Røed som begynte å spille saksofon for tre år siden. Hun har et eget musikkrom i kjelleren og drømmen er å starte eget band. 

Emneord: 
Tags: