Programleder Julia Kaasa i studio. Foto: Beatriz Neves
Radio J

Rett fra hjertet

Rett fra hjertet er et radioprogram utviklet av journaliststudenter ved Høgskolen. Programmet tar for seg smått og stort om kjærlighet.
Torsdag, 10 november, 2016 - 13:01

Hvordan oppleves det egentlig når kjæresten er utro? I dagens sending har vi snakket med et offer for utroskap, samt psykolog og parterapeut Annette Øverby om årsaker og konsekvenser av utroskap.

Vi har også pratet med lederen av PolyNorge, Lynn Myrdahl, om hvordan et polyamorøst forhold fungerer, og hvorfor noen velger å gå inn i slike forhold. En stor kontrast til de polyamorøse forholdene er det monogame ekteskap. Mange tror at kristne mennesker i Norge gifter seg tidlig kun for å ha sex, vi har snakket med den kristne og forlovede teologistudenten Sigurd Gravdal om giftemål og forventninger i religiøse miljøer.

Til slutt tok vi en prat med instagrampoeten Alexander Fallo, om hans forhold til kjærlighet, og hvordan han uttrykker dette gjennom sine dikt på instagram. Dette og litt til har vi tatt for oss i dagens sending av Rett fra hjertet.

 

 

Emneord: