Bak fra venstre: forbrukerøkonom Elin Reitan og programleder Arne Vatn. Foran fra venstre: Anja Brekke fra Rød Ungdom, Sunniva Eide fra Unge Venstre og programleder Thea Svendsen.
Radiosending

Cash

I dagens utgave av Cash ser vi på pengepress rundt konfirmasjon og sommerjobb for unge.
Torsdag, 30 mars, 2017 - 15:48


Vår utegående reporter Markus Vangen tok turen til Hageland. Foto: Privat

I dagens sending diskuterer vi presset rundt penger tilknyttet konfirmasjonen, og vi får besøk av forbrukerøkonom Elin Reitan, Anja Brekke fra Rød Ungdom og Sunniva Eide fra Unge Venstre. I tillegg skal vi snakke om hvilke rettigheter unge som søker sommerjobb har. Vi har også fått besøk av artisten Synne Ørsleie, med Bendik Stoltz på gitar. 

Programledere i sendingen var Arne Vatn og Thea Natalie Svendsen. Produsent for sendinga var Julie Steen, og teknisk ansvarlig var Selma Fergus. Researchere var Idunn Svaverud, Vigdis Sandbæk, Emilie Waaler, og utegående reporter var Markus Vangen.