Denne torsdagen sorterer programleder Gard Detlev Øksendal og Andreas Haslegaard fra Renovasjonsetaten i Oslo, søppel i studio. Foto: Aleksandra Brillanti
Journalen Radio

Journalen Radio - miljø og verdensrekord

Trenger vi enda en ny salgsdag? Green Friday, Black Fridays lillesøster, arrangeres fredag 27. april. Og hva er de vanligste feilene vi gjør når vi kildesorterer?
Torsdag, 26 april, 2018 - 15:26

 

I dagens sending fokuseres det på Green Friday og miljø. Vi får besøk av Andreas Haslegaard fra Renovasjonsetaten i Oslo som lærer oss sunt kildesorteringsvett. Gaute Eiterjord fra Natur og Ungdom og Andreas Brännström fra Fremskrittspartiets Ungdom(FpU) debatterer om salgsdagen Green Friday og miljø.

Live reporter Maria Lund Saga tar turen til Rådhusplassen hvor verdensrekordforsøket i kosting holdes av Rusken. I løpet av sendingen kommer også et innslag om Den Norske Turistforeningens byttekveld som fant sted onsdag 25. april. 


GJESTER I STUDIO: Gaute Eiterjord fra Natur og Ungdom og Andreas Brännström fra FpU, holdt debatt om salgsdagen Green Friday og miljø. Foto: Aleksandra Brillanti

Vaktsjef: Aleksandra Brillanti

Produsent: Synne Eggum Myrvang

Tekniker: Anna Sofie Tørmoen

Programleder: Gard Detlev Øksendal

Reporter/live reporter: Maria Lund Saga

Researcher: Christian Fjermeros

Nyhetsoppleser/reporter: Nathalie Nordheggen

Emneord: