Den kritikerroste situasjons komedien har blitt sett av over fire millioner ganger i snitt per episode, i følge TV2. Foto: Mario Aleksander Rojas Bøckman

Mot i brøstet er 25 år gammel

Mot I Brøstet er Norges mest sette situasjonskomedie og feirer 25-årsjubileum. I den anledning har Nils Vogt, bedre kjent som sinnataggen "Karl" i serien, laget en forestilling på Chat Noir i Oslo. Forestillingen tar et tilbakeblikk på oppstarten av serien, produksjonen og bak kulissene.
Mandag, 15 oktober, 2018 - 17:13

Mot i brøstet har nå vært på luften i 25 år. Nils Vogt som spiller Karl, Arve Opsahl som spiller Henry og Svend Nordin som spiller Nils i serien, er med i alle de 142 episodene. Serien ble en så stor suksess at Nils Vogt fikk en egen spin-off serie på TV2 kalt “Karl og co” som også ble en publikumsfavoritt. Etter 25-år sier Vogt at han ikke helt stolte på prosjektet til å begynne med, da han synes det virket litt for “revy-aktig” og amerikansk. Vogt sier at hverken han eller hans kollegaer kunne forestille seg responsen de fikk. Mot I Brøstet kan du se på TV2 i reprise den dag i dag og er fremdeles en publikumsfavoritt.