Vida Lill Berge besøker Arbeidstvil for å snakke om midlertidighet i arbeidslivet. Foto: Malin Seline Strandberg

Arbeidstvil

Arbeidstvil tar pulsen på fremtidens arbeidsliv. Hvordan skal vi håndtere økende midlertidighet, hva gjør vi når robotene kommer, og kan borgerlønn være løsningen?
Fredag, 29 mars, 2019 - 13:01

I dagens sending tar «Arbeidstvil» temperaturen på fremtidens arbeidsliv. Vida Lill Berge forteller om korte vikariater og usikkerhet i mediebransjen, ni år etter at Pia Beate Pedersen sa opp på direkten. Vi tar debatten om borgerlønn er løsningen når robotene tar over arbeidsplassene våre. Kalle Moene og Mathilde Fasting medvirker i debatten. Ellers utforsker vi robotenes muligheter og begrensninger, og drømmer om hva fremtiden vil bringe.

Programledere er Anja Borg og Maria Hushovd Folgerø. Reportere er Ylva Irene Lie Bjerke, Abdirahman Hassan, Pernille Solheim og Malin Seline Strandberg. Aurora Karoline Thommessen er tekniker og Peter Madsen er produsent.