Stemningen var på topp da Tech talk-redaksjoen var samlet for årets første sending. Foto: Ingvild Dolva
Radio / Podkast

Tech talk

Tech talk er programmet som tar for seg moderne løsninger på gamle problemer.
Onsdag, 22 januar, 2020 - 20:14

I denne sendingen snakker vi om hvordan nye oppfinnelser har bidratt til gode løsninger på hverdagslige problemer. Vi skal høre hvordan Oslo lufthavn satser på å benytte seg av kunstig intelligens i fremtiden. Videre skal vi høre om en god løsning dersom du sliter med dårlig samvittighet for hunden som må være alene hjemme under arbeidsdagen. En annen innovativ løsning er det OBOS som står for. De har nemlig lansert en digital husnøkkel. Avslutningsvis skal vi høre om en alternativ behandlingsform som kan redusere stress. Gjennom sendingen skal vi også få høre mye god musikk.

Programledere for sendingen er Caisa Linea Hagfors og Jakob Bjørnøy. Sofie Sanni Nøstdahl gir oss dagens nyheter. Med oss i studio har vi musiker Jonas Sivilevitjus. Tekniker er Mikkel Syvertsen og produsent er Celina Morken.

 

 

Emneord: