Anne Marie Storhaug har en hektisk ettermiddag i vente. Foto: Oda Bakken Engen

Restaurantmiddag til 65kr

Coop Extra har i samarbeid med utvalgte restauranter i Oslo satt i gang et mattilbud hver tirsdag i november. Noen av restaurantene som er med på denne kampanjen er Mano Pizza, Flamme Burger og Los Tacos, som alle ligger på Grünerløkka.
Tirsdag, 21 november, 2023 - 19:59

Mattilbudet går ut på at restaurantene har kampanjepris på utvalgte retter fra restaurantenes meny, hver tirsdag i november fra klokka 16.00. Rettene koster 65kr. Journalen har tatt turen til Mano Pizza, for å finne ut hvordan dette fungerer i praksis. 


Det har vært lang kø utenfor Mano som følge av kampanjen med Coop Extra. FOTO: Oda Bakken Engen 

Mano er en pizzarestaurant som ligger i Markveien på Grünerløkka. Dette er en av restaurantene som er med i Coop Extras kampanje. Her møter Journalen 22 år gamle Anne Marie Storhaug. Hun sier at tilbudet har vært svært populært. 

Kan du fortelle litt om tilbudet?

— Det er et samarbeid med Coop Extra. Dette er for at alle skal kunne unne seg å spise ute, for eksempel studenter. Vi har da tre pizzaer fra hovedmenyen, som selges til 65kr. Det er Coop Extra som betaler mellomlegget.


Anne Marie Storhaug jobber på pizzarestauranten Mano. FOTO: Oda Bakken Engen 

Storhaug sier at kampanjen har vært veldig populær.

— Jeg vet ikke nøyaktig hvor mange som har vært her, men vi var fullbooka forrige uke og det er det i dag også. Folk står i kø utenfor døra, det har vært helt fullt her.

Er det sånn at det kan bli utsolgt, eller har dere nok til alle som ønsker?

— Det blir ikke utsolgt. Det eneste problemet er plass, så det spørs jo litt om man vil stå ute i kulden og vente. 

Et godt tilbud


En burrito koster vanligvis 169kr, men hver tirsdag i november koster den 65kr. FOTO: Oda Bakken Engen 

Los Tacos er en av de andre restaurantene som er med i kampanjen. Her møter Journalen 24 år gamle Ingrid Brun Larsen og Ranveig Øren. De forteller at de prøvde alt som var på Extra-menyen.

— Det var veldig godt, alt sammen, sier to fornøyde unge damer.


Ingrid Brun Larsen og Ranveig Øren ville prøve alt på menyen. FOTO: Oda Bakken Engen 

Videre forteller de at de også vil prøve en av de andre restaurantene som er med i kampanjen. Avslutningsvis spør Journalen om de vil anbefale andre å benytte seg av tilbudet.

— Ja, absolutt.

Emneord: