Et av kostymene fra den nyåpnede butikken Partyland. Foto: Mari Hole Ruud.

Skremmende festligheter

Butikken Partyland åpnet femte oktober på Lambertseter senter. Nå er det siste innspurt før Halloween.
Tirsdag, 31 oktober, 2023 - 14:05

– Åpningen av butikken har vært vellykket. Det har endelig åpnet en fest- og utkledningsbutikk på senteret. Kundene er fornøyde, sier daglig leder for Partyland, Ramjot Singh (25).


Ramjot Singh jobber på Partyland dagen før Halloween. Foto: Mari Hole Ruud

– Det har vært stor interesse for Halloweenartikler siden vi åpnet butikken i starten av måneden. Det har vært litt kaos i butikken, men det ser vi på som en glede, smiler Singh. 


Det er 30. oktober, dagen før Halloween. Barn og foreldre står i kø for å få kjøpt kostymer til i dag. Foto: Mari Hole Ruud

Snart 40 år siden første åpning

Den første “Partyland Store” åpnet i 1984 i Philadelphia av Brian Feller og Todd Potter, og har vært en franchise-kjede siden 1986. Bare seks år senere, i 1992, var det 15 Partyland butikker i og rundt Philadelphia.

Velykket åpning

Fatimah Sediqi (18) som er deltidsansatt på Partyland sier at åpningen har vært velykket. 

– Salget på kostymer har gått utrolig bra. Det er ingen andre på senteret som selger kostymer. I år har det vært populært å kle seg ut som politi og fange. Cowboyhatter er også en favoritt hos kundene våre, sier Sediqi.


Størstedelen av kundekretsen er barn og foreldre den 30 oktober. Foto: Mari Hole Ruud

Halloweenfesten er over for ungdommene i år

– Selve Halloweenfesten er over for ungdommene. De har kjøpt inn alt av kostymer før helgen. For barna derimot, har ikke feiringen startet. Den starter selve dagen, 31 oktober. Foreldre som er litt sent ute med handlingen til barna, er her i butikken i dag, sier Singh.


Skrekkfulle masker kan være et praktisk kostyme til Halloween, sier Singh. Foto: Mari Hole Ruud

Temafester blir stadig mer populært for både private og bedrifts arrangementer. Nå er det Halloween og jul som står for tur. 


Butikken gjør seg klar for neste “sesong”, som er jul. Foto: Mari Hole Ruud

 I dag er Partyland verdens største internasjonale detaljhandelskjede for festtilbehør. I sortimentet finner du hatter, kostymer, dekorasjoner, tallerkener, krus, konfetti, piñata og mer.


Piñatas er også i sortimentet til Partyland. Foto: Mari Hole Ruud

 

Emneord: 
Tags: