TREKKER SEG: Nikolai Skogan, første nestleder i KrFU, trekker i protest seg fra ungdomspartiet. Foto: Nikolai Skogan/Facebook.

KrFU-nestleder trekker seg i protest

Nikolai Skogan ble medlem av KrFU for cirka syv år siden, nå er det derimot slutt. Krf har nemlig valgt å slutte seg til en Høyre-FrP dominert regjering.
Mandag, 21 januar, 2019 - 12:19

Nestlederen i ungdomspartiet KrFU, Nikolai Skogan trekker seg, melder Vårt Land

– Jeg klarer ikke å stå inne for det partiet mitt har gått med på. Sist valgkamp reiste jeg i hele Troms fylke og kunne love at mitt parti ikke ville gå inn i regjering med Frp. Det løftet brytes nå, og jeg kan ikke være med videre, skriver ungdomspolitikeren på Facebook. 

Flere røde KrFere har meldt sin støtte i kommentarfeltet under innlegget til den avtroppende nestlederen.