Skjebnekamp for titteljagende Tottenham

Må slå Manchester United for å holde liv i titteldrømmen. Her er toppkampene i helgens Premier League runde.
Tirsdag, 5 april, 2016 - 13:51


Klokken 17.00 på søndag møter et sterkt Tottenham et Manchester United på bedringens vei hjemme på White Hart Lane. United sikret seg en heldig seier mot Everton forrige helg, men viste gode takter. Spurs Harry Kane fortsetter å herje med all motstand, og noterte seg forrige helg for sitt sjette mål på sine fem siste kamper. Sammen med Eriksen, Dembélé og resten av midtbanen til Tottenham vil United-forsvaret få nok å bryne seg på. Formen til United har vært som en jojo stort sett hele sesongen, så det er umulig å si hvordan kampen vil gå for de røde djevlene. Serieleder Leicester reiser til Stadium of Light for å møte et desperat Sunderland som kjemper i bunnen. Med seier her vil Claudio Ranieris menn være et langt steg nærmere tittelen.

Kampen om fjerdeplassen

West Ham møter et godt Arsenal-lag som jakter en andreplass i sesongavslutningen. Forrige helg slo de Watford 4-0 hjemme på Emirates, men London-derbyet mot West Ham bør by på en tøffere utfordring for Gunners. For å holde tritt med United og City i kampen om fjerdeplassen og Champions League spill, er dette også en veldig viktig kamp for West Ham. Med et tøft kampprogram mot slutten av sesongen, må West Ham sanke så mange poeng som mulig.

David mot Goliat

Manchester City spiller mot et West Bromwich som har vist muskler mot de store lagene tidligere i sesongen. Med 2-2 mot Leicester, 1-0 mot United og 2-2 mot Liverpool har West Brom vist at de kan bite i fra seg mot storlagene. Citys offensive spill er imidlertid noe av det beste engelsk fotball har å by på, så det blir spennende å se hva Silva, Touré og Agüero kan varte opp med på lørdag.

Tags: