Knallstart på humorkarrieren

Jonis Josef (24) har blitt et kjent navn i standup-verdenen. Den unge komikeren har fått sin egen miniserie på NRKs Humorlab og skal ha humor-show i Norge hele våren.
Torsdag, 28 april, 2016 - 12:14


“Jørnis”, som han heter blant venner og bekjente, ser ingen annen fremtid enn en karriere innen humorbransjen. Skiengutten jobbet flere år i finans, men bestemte seg for å prøve standup for et par år siden. Det ga mersmak og siden har han ikke sett seg tilbake. I løpet av våren skal Jonis Josef opptre i blant annet Oslo, Bergen, Lofoten og Stavanger.

Forrige torsdag opptrådte han sammen med sine to komikerkollgaer, Martin Lepperød og Henrik Farley, på HvaSkjer på Torshov. Jørnis debuterte som konferansier og hadde live-podkast sammen med kameratene. Vi fulgte Jørnis fra han sto opp om morgenen til showet var ferdig.

Se videoen her:

 

Emneord: