Skademareritt ødela karrieren

I februar røk Oda Kjærsgaard korsbåndet. Nå legger hun opp som håndballspiller.
Torsdag, 28 april, 2016 - 11:57

– Det føles litt som kjærlighetssorg. Som om noen river ut hjertet ditt, sier den tidligere håndballspilleren.

Oda Kjærsgård (23) var lenge et stort talent, og ble spådd en lysende karriere på håndballbanen. Denne sesongen spilte hun for første gang i eliteserien, men karrieren fikk en brå slutt. I februar røk hun korsbåndet for andre gang, og måtte legge opp som håndballspiller.

Kjærsgård savner håndballen, men takket være utdannelsen kan hun fortsatt finne en plass i norsk idrett. Hun ønsker å ta en mastergrad i idrettsfysioterapi på Norges Idrettshøgskole, for å jobbe med håndball fra sidelinjen i stedet for som spiller.

Se Kjærsgaard fortelle sin historie her:

Emneord: