Spray for lenger sex

Forskning viser at en spray kan få samleiet til å vare seks ganger lenger.
Mandag, 23 november, 2009 - 13:45


Først var det viagra, men nå kan man enkelt forlenge sexen med en sprut.

Sprayen påføres på penis, slik at den bedøves. Prosedyren viser så langt ingen uønskede bivirkninger, skriver forskning.no.

To hundre bedøvd

I et forsøk for den britiske journalen BJUI, ble tre hundre europeiske menn med tilstanden tidlig ejakulasjon tilfeldig delt inn i to grupper.

To hundre av disse mennene brukte sprayen PSD502. Denne sprayen inneholder to lokalbedøvende midler, lidocaine og prilocaine. De resterende hundre mennene brukte en placebo-spray.

Mer om: Tidlig ejakulasjon

Fra 0,6 til fire minutter

I løpet av det tre måneder lange forsøket, måtte mennene ta tiden fra penetrasjon til ejakulasjon hver gang de hadde samleie, skriver forskning.no. I tillegg ble de spurt om å la være å masturbere i minst 24 timer i forkant av hvert samleie.

Etter forsøket økte varigheten på samleiene fra et gjennomsnitt på 0,6 minutter til nesten fire minutter. Dette gjaldt mennene som brukte PSD502-sprayen.

Se også: Forskerblogg om sprayen

Kjøpes på nettet

Foreløpig er det ikke mulig å få kjøpt PSD502 i butikkene i Norge. Vil man ha denne sprayen, kan man imidlertid ta en tur innom Sciele Pharma Product Informations nettsider, eller kjøpe den andre steder på nettet.

Emneord: