Tekniske problemer hindret normal drift på McDonalds. Foto: Mike Mozart, CC BY 2.0 Deed.

McDonalds stengt verden over

På grunn av tekniske problemer hadde restaurantkjeden midlertidig stengt.
Tirsdag, 19 mars, 2024 - 10:35

Fredag morgen opplevde McDonalds-restauranter over hele verden tekniske problemer med kassesystemet. De tekniske problemene hindret normal drift. Dette gjorde at bestillinger ikke kunne bli tatt i mot eller leveres som vanlig. McDonalds måtte derfor stenge midlertidig flere steder i landet, fram til problemet ble løst. 

I en uttalelse til CNN forteller McDonalds at de er klar over de tekniske problemene som har rammet restaurantene. 

– Vi takker kundene for deres tålmodighet, og beklager ulempene dette medfører, legger de til.

McDonalds forteller i uttalelsen at dette problemet ikke skylder et cyber-angrep. 

I Norge ble dette problemet løst tidlig og driften er tilbake til normalt. VGs reportere har vært på McDonalds i Storgata i Oslo, der var alt i full drit som normalt. I andre steder i landet som Australia og Japan er problemet fortsatt uavklart.

Emneord: