Seier: Fornøyde juniorgutter etter kampslutt. FOTO: Marina Morozova

Ørn G19 ble kretsmestere på bortebane

I den avgjørende kampen mot FK Tønsberg, kapret Ørn Hortens juniorlag tittelen som årets kretsmestere.
Onsdag, 18 oktober, 2017 - 15:36

Tirsdag kveld vant Ørn Horten 6-3 over FK Tønsberg på Tønsberg gressbane. Dermed sikret Ørn Hortens juniorlag seier i kretsmesterskapet i siste seriekamp.

Ledet med to til pause

Første omgang starter med et solid press fra Ørn. De brune har et godt samspill og fine innlegg. Det betaler seg etter 18 minutter. Ørn Horten tar ledelsen med en skåring av Jens-Erik Grønlie Johansen. Ti minutter senere, slipper ørnguttene FK Tønsberg gradvis mer inn i kampen. Dette utnytter hjemmelaget og Julius Alexander Myrbakk reduserer til 1-1.

Kun tre minutter senere legger ørngutten Ole Opthun ballen i nettet, og Ali Saleban Mohamud følger etter med en ny skåring fire minutter før pause.

Andre omgang

Et minutt ut i andre omgang, klarer FK Tønsberg å sikre seg enda et mål, denne gangen av Lalo Siwaily. Like kjapt kommer det en redusering av Simen Thon, som fører Ørn tilbake til en tomåls ledelse.

I 55’ minutt sørger Jens-Erik Grønlie Johansen for enda et mål som går til ørnguttene. FK Tønsberg følger tett opp, og Joel Massini setter inn det tredje målet for FK Tønsberg.

I kampens siste spilleminutt avslutter Simen Thon med en siste skåring for Ørn Horten, som dermed gir bortelaget en god grunn til å juble.

Stolt trener

Ørn Hortens hovedtrener Sven Guttorm Pollen Solbakken var veldig stolt og fornøyd etter at dommeren blåste av kampen.

Hovedtrener Sven Guttorm Pollen Solbakken. FOTO: Marina Morozova

- Først og fremst var det en fantastisk innstilling hos guttene. De løper, kjemper og har viljen til å vinne.

Solbakken mente at kampinnstillingen og den mentale biten var det aller viktigste når det var snakk om å vinne denne kampen. Denne praten hadde han tatt med guttene på forhånd.

- Dessuten er vi ganske effektive, og skårer på veldig mange av sjansene våre, legger han til.

Han nevner også at laget hans tidligere i serien ikke har vært så flinke på akkurat dette, og utelukker ikke at de kunne blitt interkretsmestere hvis de tidligere hadde spilt slik de gjorde i dag.

- Nå er vi kretsmestere i Vestfold og det er vi veldig glad for. Også er det ekstra gøy å slå FK Tønsberg.

Feiringen av at kretsmesterskapet var sikret, og ørnsangen runget i garderoben.