Selger orgasmekunst

Etablerte og nyetablerte kunstnere solgte arbeidet sitt på høstens første kunst- og designmarked på Kulturhuset.
Onsdag, 28 november, 2018 - 13:06

Markedet var et samarbeid mellom Blank Space og Kulturhuset. Blank Space er et ressurssenter for kunstnere og designere i Oslo. På markedet kunne man blant annet finne keramikk, plakater og malerier.

Grafisk designer, Kristine Moen stilte ut sitt nye arbeid, The Orgasm Project, på markedet. Hun har fått tilsendt lydopptak av orgamse-lyder fra ulike kvinner, også har hun gjort om lyden til bilder i Photoshop. 

– Jeg synes det er litt kult at det er noe så personlig og privat, også ser det ut som noe alle kan ha på veggen, sier Moen  


Kristine Moen (til venstre) hadde problemer med å få tilsendt lydopptak av orgasmelyder i starten. Men når en venninne først sendte inn, ballet det på seg. 

Nicolas Levy er fotograf, og stilte ut sitt arbeid på søndag. I løpet av de femten årene han har fotografert, har han utviklet en interesse for geografisk isolerte mennesker.

– Jeg drar til isolerte steder for å fotografere. Gjerne øyer eller landsbyer i ørkenen. Jeg tror alle fotografer liker å ta bilder av folk som er marginalisert. Min nisje er folk som er geografisk isolerte, sier Levy


Nicolas Levy Har bodd i Oslo i seks år, og tar bilder etter jobb.